Wednesday, 31 October 2012

Kawan... Apa Erti Sayang....

Assalamualaikum WBH,


Satu persatu pergi tinggalkan kami yang masih di sini....

Sapa tu.. kami bercerita sesama sendiri..
"Alah orang baru masuk, join Legal Department gantikan Ada yang nak berenti.. Maknanye Anak Buah Kak Zie la.. Lembutkan dia bercakap.. sopan je..." Antara dialog2 awal orang lama dan orang baru..

Tup2 dan dekat 1 tahun7 bulan kawan kita Farahida bertahan kat sini...  tp apakan nak di kata.. semalam hari terakhir beliau di sini, dan saya "Jiran sebelah Cubicle" murung.. sunyi dan sepi  untuk hari pertama sejak Farah takdek.. (padahal baru 1 hari tp mcm dah setahun poyo je) sobs..sobs... uhuks..


Kawan..


Apa erti sayang..
Jika hati tak senang..
Kawan apa erti kasih........



3 comments:

farah hida said...

it,s so touching and you make me cry...sangat sedih meninggalkan all of you!!

Eta Jaafar said...

me pun feel sunyi je lalu lorong tu tskk!tsk!

Eta Jaafar said...

me pn feel sunyi..