Tuesday, 26 November 2013

Disember - penghujung tahun

Assalamulaikum WBH,

Topik hangat seantero dunia pasal isu pelakon sensasi yang akan mendirikan tumahtangga bulan Disember ni.. tarikh cantik 11.12.13... sana sana sini di blog bercerita sakan.. ada yang mengutuk dan ada yang memuji.... as for me itu rezeki diaorang  mendapat tajaan 13 juta katanya.. bertuah badan. segala benda mendapt sponsor.. sapa yang tak nakkan kalu dah diberi. di tolak dikata sombong, di ambil akan dikata tamak.. masing2 mempunyai perception sendiri dan saya pasti dari hasil  tajaan ada pulangan untuk mereka yang menaja..

Bagi saya bulan December adalah tarikh yang cukup bermakna,. kelahiran saya dan anak perempuan yang akan capai umur 7 tahun 4 dec 2010. Macam2 hadiah yang dimintak. sekejap nak sambut di KFC, sekejap di McD .. boleh la lagi .. yg paling tak tahan  nak sambut kat taman  legoland... jauhnya jiha nak pergi. terkejut ibu tau..

kita raikan sekadarnya aje. kata orang saja nak ingat tarikh dan ada makan2 sikit.. ada hadiah sikit.. bagi happy sikit si besday girl...hadiah belum dicarik... nampaknya Jumaat ni menuju curve la kita ..

tp maknye menuggu hadiah yang lebih besar.... apa kah itu ....jeng jeng jeng....


No comments: